Made in Greece
+30 698 117 58 78



-

~ Επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα παραλάβετε το προϊόν και θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως έγινε η πληρωμή .
~ Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές με την εξής διαδικασία..
Μέσα σε  δεκαπέντε εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του πακέτου σας  μπορείτε να μας στείλετε mail ,μύνημα στα social είτε να μας τηλεφωνήσετε έτσι ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.Θα χρειαστεί να υποδείξετε φωτογραφίες με το προϊόν και το ελάττωμα.
 Τα έξοδα της αλλαγής του προϊόντος θα είναι αποκλειστικά δικά μας εφόσον επιβεβαιωθεί πως έχει αναχωρήσει απο εμάς για εσας με το ελάττωμα.
 
Σε περίπτωση μη σωστής χρήσης του προϊόντος από εσάς, και εφόσον δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν καταστροφή /ζημιά στο προϊόν.
 
~Επιστροφή λάθος νούμερου.
Σε περίπτωση που το νούμερο που επιλέξατε δεν είναι το κατάλληλο επιβαρύνεστε με τα έξοδα αλλαγής.Τα έξοδα αλλαγής σε αυτήν τη περίπτωση είναι 5€.Είμαστε στην διαθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό νουμεράκι απλά στέλνοντας μύνημα στα social ή στο mail.
 
Σε οποιαδήποτε περίπτωση για αλλαγή η επιστροφή το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο με τα καρτελάκια του και στην αρχική του συσκευασία !Επίσης θα χρειαστεί να προσκομίσετε και το παραστατικό αγοράς (απόδειξη) μέσα στο επιστρεπτέο προϊόν .
 
Περαιτέρω αλλαγές κ επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα που βρίσκονται σε 50% έκπτωση και άνω